Glow Time HighLighter Stick

kr 625

Glow Time™ Highlighter Stick fra Jane Iredale gir deg en naturlig glød på huden som det er lett å blende ut. Produktet er fint å bruke på de høye punktene i ansiktet, og på kroppen for ekstra glød. Formulert med jojobafrøolje som tilfører fuktighet under sminken.

Vipps

Naturlig, skimrende glød i et enkelt sveip
Få den ultimate gløden med denne kremete highlighteren som smelter inn i huden! Den unike formelen gir et naturlig og jevnt resultat som sitter lenge på huden, og inneholder pleiende ingredienser som jojobaolje. I tillegg gjør den praktiske sticken produktet enkelt å påføre uansett hvor du er!

Olje fra jojobafrø tilfører fuktighet til huden, i tillegg til å jevne ut synligheten av fine linjer og lindre rødhet. Mineralet mica gir en naturlig, gylden glød og reflekterer lys for å gi en skimrende finish.

  • Kremet formel og rene farger som smelter inn i huden
  • Naturlig og jevnt resultat
  • Fukter og glatter ut huden
Klapp blushen på kinnbena slik at du får et naturlig skjær av farge, eller bygg opp fargen slik at du får en komplett og dristig look. Bruk fingrene, eller Blending/Contouring Brush for et jevnt resultat og en naturlig finish.
Caprylic/Capric Triglyceride, Synthetic Fluorphlogopite, Ethylhexyl Stearate, Ceresin, Polybutene, Ethylhexyl Palmitate, Silica, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Titanium Dioxide (CI 77891).

Du vil kanskje like