Oxygen Elixir Serum(30 capsules)

kr 708

Energibombe som forsyner huden med oksygen (oksygen) via Q10 enzym og naturlig squalen. Gir en frisk glød og anti-aldringseffekt.

Volum: 60ml – 30 kapsler
Vipps

Koenzym Q10 er kjent som en antioksidant av høyeste kvalitet som transporterer oksygen til kroppens celler. Enzymet kalles også ubiquinon. Q10 er verken et vitamin eller et mineral, men et «koenzym» som er en del av cellenes «energifabrikker», de såkalte mitokondriene, og derfor er viktig for normal energiproduksjon i cellene.

Enzymet kalles også ubiquinon. Q10 er verken et vitamin eller et mineral, men et «koenzym» som er en del av cellenes «energifabrikker», de såkalte mitokondriene, og derfor er viktig for normal energiproduksjon i cellene.

Oppnå resultatet av oppfrisket hud og en supermyknende effekt som styrker hudens barrierefunksjon. Fungerer også som en perfekt og jevnende primer før makeup.

Bruk en kapsel daglig under dagkrem på ansikt og hals, fordelt i et jevnt, mykgjørende lag.
Cyclopentasiloxane, Isohexadecane, Dimethicone Crosspolymer, Olive Oil Decyl Esters, Cyclohexasiloxane, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Camellia Sinensis Extract, Ubiquinone.

Du vil kanskje like