Thermogenic

kr 1.279

Tomt på lager

Thermogenic LED Facial Bar er et effektivt og forskjønnende supplement til den daglige hudpleierutinen. Thermogenic LED Facial Bar både stimulerer, aktiverer og fornyer huden ved hjelp av LED-lys + varme- og kuldeeffekter samt en vibrasjonsfunksjon.

Det blå lyset desinfiserer og reduserer betennelser og rødhet ved rosacea, akne og problemhud. Det røde lyset aktiverer og strammer opp ved å stimulere til økt kollagenproduksjon og helbredelse.

Enheten stimulerer, aktiverer og fornyer huden ved hjelp av LED-lys samt varme- og kuldeeffekter.

Effekten oppnås ved å kombinere blått eller rødt LED-lys med enten kulde for å redusere rødhet/betennelse eller varme, som virker muskelavslappende.

Thermogenic er et perfekt verktøy for å utføre aktive ansiktsbehandlinger hjemme for å fremme indre glød og stramme opp huden eller forbedre problemhud i ubalanse.

Enheten brukes til bruk i ansikt, hals og dekolletage, for alle hudtyper etter behov. Anbefalt for kontinuerlig hjemmesykepleie 1-2 g pr uke. Hyppige behandlinger foretrekkes for maksimalt resultat. Det er heller flere kortere lysbehandlinger enn noen få lengre behandlinger.

Du vil kanskje like